Fripturi de ton cu usturoi, roșii, capere și busuioc

Fripturile de ton cu usturoi, roșii, capere și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 537 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de fripturi ahituna, frunze de busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu ton, roșii și capere, Paste cu ton, patrunjel, busuioc si capere, și Paste cu papion cu roșii Cherry, capere și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin în tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi; saut până la aur, aproximativ 3 minute. Se amestecă roșiile, busuiocul și caperele. Se fierbe neacoperit până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o altă tigaie mare și grea la foc mediu.
Presărați peștele cu sare și piper.
Adăugați pește în tigaie și gătiți până se rumenesc la margini, dar roz în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă amestecul de roșii. Fierbeți până când peștele este opac în centru, cu aproximativ 5 minute mai mult.