Fripturi de ton cu glazură de Wasabi-ghimbir

Fripturi de ton cu glazură de Wasabi-ghimbir
Fripturile de ton cu glazură de Wasabi-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 4 și costă $6.1 pe portie. O porție conține 255 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pastă de wasabi, coriandru, marmeladă de ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Încercați Wasabi-Fripturi De Ton Glazurate Cu Ghimbir (Dieta South Beach Prietenoasă, Scăzută, Fripturi de ton arse cu wasabi-maioneză de ceapă verde, și Burgeri De Ton Cu Maioneză De Ghimbir Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingură 1 lingură sos de soia peste pește; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Combinați restul de 1 lingură de sos de soia, marmeladă de ghimbir și 2 lingurițe de pastă de wasabi într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pește în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte. Amestec de marmeladă lingură peste ton; gatiti 1 minut sau până la mediu-rar sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți tonul din tigaie; se presara cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista