Fripturi de Porterhouse la grătar cu salată verde mixtă
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 181 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți hamsii plate, bucăți de dimensiuni mușcate verzi, cum ar fi romaine, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fripturi De Porterhouse La Grătar, Salată Verde Mixtă La Grătar, și Cârnați La Grătar, Cartofi Și Salată Verde Mixtă.
Instrucțiuni
Pur și simplu anșoa cu oțet într-un blender. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent și amestecați până la emulsionare.
Transferați într-un castron. Dacă pansamentul este prea gros, amestecați în apă câte 1 linguriță pentru a subția până la consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Fripturile se usucă și se condimentează generos cu sare și piper.
Încălziți o tigaie cu grătar cu ulei, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fripturi la grătar, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 14 minute în total.
Transferați fripturile într-o tigaie superficială și prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee a introdus 2 inci în cea mai groasă parte a cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 125 F, aproximativ 15 minute.
Transferați fripturile pe o tăietură, rezervând sucuri de carne în tigaie și lăsați să stea 5 minute.
Aruncați verdeața, pătrunjelul și măslinele cu suficient pansament pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Stropiți cu sucuri de tigaie rezervate sau vinaigretă rămasă și serviți cu salată.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.