Fripturi De Flanc Marinate

Fripturi De Flanc Marinate
Fripturi flanc marinate este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 171 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, sos de soia, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Rețete similare includ Fripturi De Flanc Cu Pinwheel, Fripturi de flanc la grătar cu glazură balsamică de rozmarin, și Friptură de flanc marinată cu soia.

Instrucțiuni

1
Faceți tăieturi superficiale în fripturi în diagonală peste cereale la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
BoabeBoabe
2
Periați ambele părți ale fripturilor cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
FripturăFriptură
3
Așezați fripturile într-un vas mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Combinați vinul și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste fripturi. Acoperiți și marinați la frigider 8 până la 12 ore, întorcând fripturile ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
VinVin
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Scoateți fripturile din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
7
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Așezați fripturile pe un raft într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, ungând cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
10
Tăiați fripturile în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
BoabeBoabe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista