Fripturi de filet fript cu glazură de ghimbir-Hoisin

Fripturi de filet fript cu glazură de ghimbir-Hoisin
Fripturile de friptură cu glazură de ghimbir-Hoisin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 191 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de fripturi de vită, sos de usturoi chili, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de filet la grătar cu glazură de ghimbir-Hoisin, Fripturi De Somon Cu Glazură Hoisin, și Fripturi de vinete și tofu la grătar cu glazură Hoisin lipicioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați sosul hoisin, ghimbirul, mierea, sosul de soia și sosul de usturoi chili într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Sos HoisinSos Hoisin
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați fripturile pe o tigaie de carne căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit; se presară cu sare. Prăjiți fripturile la 5 centimetri de căldură timp de 2 minute și întoarceți-le. Se fierbe 2 minute;întoarceți fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Ungeți fripturile cu jumătate de amestec hoisin; se fierbe timp de 1 minut. Întoarceți fripturile și periați cu amestecul hoisin rămas; se fierbe 2 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista