Fripturi de curcan Cajun cu salsa de ananas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Cajun, așa că încercați fripturi de curcan Cajun cu salsan de ananas. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de floarea soarelui, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este extraordinar. Încercați Somon Cajun La Grătar Cu Salsa De Ananas De Roșii, Cajun Turcia împachetează cu salsa de porumb dulce, și Sandwich de curcan cu salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 2 linguri de ceapă pentru salsa.
Încălziți uleiul într-o cratiță și gătiți ceapa rămasă și jumătate de ardei timp de 4 minute sau până se înmoaie și se colorează. Se amestecă orezul, apoi se toarnă bulionul.
Adăugați fasolea și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se amestecă o dată, se acoperă tigaia, apoi se reduce focul la foc mic. Gatiti timp de 15 minute pana cand orezul este fraged si lichidul absorbit.
Praf fripturile de curcan cu condimentul Cajun și grătar sau prăjiți într-o tigaie antiaderentă timp de aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte până când sunt fierte.
Tăiați ananasul în bucăți mici și amestecați împreună cu ceapa roșie rezervată, piperul, ardeiul iute verde și sucul de lămâie. Puneți niște salsa peste fiecare friptură și serviți cu orezul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah