Fripturi De Boabe De Piper Verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de boabe de piper verde. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită fără sare, fripturi de filet de vită, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare sunt Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Fripturi din New York în sos de boabe de piper verde, și Fripturi De Boabe De Piper.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din fripturile de filet. Apăsați ușor boabele de piper verde zdrobite pe ambele părți ale fripturilor; lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați năsturel și gătiți, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până când năsturelul se ofilește.
Scoateți năsturelul din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați fripturi și gătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie. Puneți fripturile deoparte și păstrați-le la cald.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați coniac și aprindeți cu un chibrit lung. Când flacăra se stinge, adăugați bulion de vită și sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 2 până la 3 minute sau până când amestecul de bulion este redus la jumătate.
Așezați Nasturel uniform pe 4 farfurii individuale de servire; așezați fripturi pe Nasturel.
Se toarnă amestecul de bulion peste fripturi și năsturel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019