Fripturi de benzi la grătar cu gust de măsline-Oregano
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 85 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de oregano, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fripturi la grătar din New York cu tapenadă verde de măsline, Fripturi de miel de Oregano cu lămâie, ulei de măsline și piure de brânză Feta, și Fripturi Marinate La Grătar Din New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsline de groapă și tocați grosier. Într-un castron amestecați măsline, ceapă, oregano, ulei, piper și sare după gust. Fripturile se usucă și se condimentează cu sare și piper. Fripturi la grătar pe un raft Uns cu ulei set de 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. (Alternativ, grătiți fripturile într-o tigaie de grătar bine condimentată cu ulei fierbinte, la foc moderat.)
Serviți fripturi acoperite cu gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.