Fripturi cu ochi de coastă cu gust de roșii-busuioc

Fripturile Rib-Eye cu gust de roșii-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 595 calorii. Pentru $5.63 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți fripturi de vită dezosate, ulei de măsline, sare și piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii, "Fripturi" de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii, și Fripturi De Conopidă Cu Gust De Măsline Și Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime de suprafață din fripturi. Clătiți fripturile și uscați-le; așezat într-un singur strat pe o farfurie. Într-un castron mic, amestecați jumătate din oțet și jumătate din uleiul de măsline. Frecați amestecul peste fripturi pentru a acoperi.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute sau acoperiți și răciți până la 4 ore.
Între timp, clătiți, miez și tocați grosolan roșiile. Într-un castron, amestecați roșiile, busuiocul, usturoiul și restul de oțet balsamic și ulei de măsline.
Se adaugă sare după gust.
Așezați fripturi pe un grătar cu ulei peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti fripturile, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti si facute dupa bunul plac in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 10 pana la 13 minute pentru mediu-rar.
Transferați fripturile în farfurii.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 3 până la 5 minute.
Se adaugă sare și piper după gust și se ornează cu gust de roșii-busuioc.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.