Fripturi cu ochi de coaste la grătar cu cartofi prăjiți de rozmarin

Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 119 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână piper, crenguță de rozmarin, fripturi cu ochi de coaste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Miel La Grătar Cu Rozmarin Și Cimbru, Fripturi de ton la grătar cu rozmarin cu vinete și dovlecei, și Fripturi de flanc la grătar cu glazură de rozmarin-Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece.
Adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Întoarceți cartofii în cratiță și agitați la foc moderat până când cartofii sunt uscați, 10 secunde.
Întindeți cartofii și crengutele de rozmarin pe o foaie de copt cu margini.
Stropiți cu uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper negru și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți 45 de minute, amestecând de câteva ori, până când cartofii sizzling și încep să se rumenească. Înclinați foaia de copt și turnați orice exces de ulei. Prăjiți cartofii timp de 15 minute mai mult, până se rumenesc și crocanți.
Între timp, aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentați fripturile cu sare și piper negru și grătați la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc bine și mediu-rar, 8 minute.
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute. Tăiați fripturile în felii groase și serviți cu cartofii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Tinga Rio Reserve Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tinga Rio Reserve Merlot]()
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.