Fripturi cu ochi de coaste cu sos de ciocolată savuros

Fripturi Rib-ochi cu sos de ciocolata cimbru este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 955 calorii. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de ulei de canolan, smântână grea, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Cod De Puf Savuros, Fripturi Marinate Cu Usturoi Savuros, și Fripturi Marinate Cu Usturoi Savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați fripturile să stea 30 de minute înainte de a găti pentru a ajunge la temperatura camerei.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Condimentează fripturile cu sare și piper.
Puneți-le în tigaia fierbinte. Gatiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Scoateți fripturile din tigaie, acoperiți-le ușor cu folie și lăsați-le să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în timp ce faceți sosul.
Întoarceți temperatura pe tigaie la mediu.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie puțin, aproximativ 2 minute.
Se toarnă bulionul și sosul Worcestershire și se aduce la foc mic. În timp ce bulionul ajunge la foc mic, adăugați amestecul de sos într-un bol mic și amestecați cu 2 linguri de apă.
Se adaugă în bulion, se amestecă și se lasă să fiarbă până se îngroașă. Amestecați ciocolata și untul rece pentru a îngroșa sosul. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Așezați fripturile pe un platou de servire, turnați sosul deasupra (sau serviți pe lateral) și garnisiți cu pătrunjel.
Ciuperci și ceapă sotate.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați untul. Când untul s-a topit, adăugați ciupercile și ceapa și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand incep sa se inmoaie si ciupercile isi elibereaza sucurile, aproximativ 7 minute. Scoateți tigaia de pe foc și adăugați whisky-ul.
Puneți din nou pe foc, adăugați cimbrul și gătiți până când umezeala s-a evaporat și tigaia este aproape uscată, aproximativ 3 minute.
Adăugați crema și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand crema se ingroasa putin, 4-5 minute. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.