Fripturi Cu Lamă La Grătar Cu Susan Miso

Miso Susan fripturi lama la gratar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 390 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână mirin, miso, ulei de susan asiatic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi cu ciuperci, Fripturi Chuck Blade cu sos de vin din plante, și Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu unt Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția fripturilor. Cu foarfece de bucătărie în mijlocul fripturilor, tăiați o dată prin firul central pentru a preveni ondularea. Fripturile se usucă și se acoperă cu amestec miso.
Lăsați să stea 10 până la 20 de minute.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar
Grătar cu ulei, apoi fripturi la grătar, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, 4 până la 6 minute în total pentru mediu-rar.
Se servește cu: salată picantă de varză Napa și orez aburit
Fripturile pot fi gătite într-o tigaie mare cu ulei fierbinte (cu 2 arzătoare), la foc mediu.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.