Fripturi aromate de pui prăjite cu sos

Fripturi aromate de pui prăjite cu sos
Fripturile aromate de pui prăjite cu sos durează aproximativ 5 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 2,17 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 391 de calorii . Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de vită, amestec de sos de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 78% , care este solid. Fripturile de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , fripturile frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru și fripturile cu pesto, roșii și brânză feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema de supă de pui și sosul de vită într-un aragaz lent, acoperiți și setați aragazul la scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Sos De VităSos De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Cu un ciocan de fragedare a cărnii sau cu marginea unei farfurii mici și rezistente, bateți fripturile rotunde de vită pe o suprafață de lucru peste boabele cărnii pentru a face multe tăieturi mici peste fibrele cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură RotundăFriptură Rotundă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Presărați condimente grecești pe ambele părți ale fripturii și presărați amestecul uscat de sos de pui peste fripturi pentru a face o acoperire uscată. Amestecați excesul de amestec uscat de sos în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Încinge ulei de măsline într-o tigaie grea la foc mediu. Prăjiți fripturile în uleiul încins până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Puneți fripturile în amestecul de sos din aragazul lent, punând sosul peste fripturi pentru a se umezi. Gătiți rondelele de ceapă în tigaia fierbinte până se rumenesc, aproximativ 10 minute, amestecând des și întindeți ceapa peste fripturile din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Recuperați aragazul și gătiți până când carnea este foarte fragedă și sosul este gros, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista