Friptura la grătar londoneză a mamei

Friptura la grătar londoneză a mamei
Mama ' s Pan-fried London Broil Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 329 calorii, 53G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 313 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână o tăietură rotundă de friptură, muștar, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tigaie Prăjită La Londra, Julie ' s London Broil (friptură de flanc marinată), și London Broil.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista