Friptura Elvețiană Înăbușită Cu Aragaz Lent

Friptura Elvețiană Înăbușită Cu Aragaz Lent
Friptura elvețiană înăbușită cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 321 calorii. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați bucăți și tulpini de ciuperci, morcov, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură Italiană Înăbușită Cu Aragaz Lent, Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper; se pune în tigaie. Gatiti 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumeneste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați ceapa, morcovul și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Tăiați carnea de vită rumenită în 4 bucăți; puneți în aragaz peste legume. În aceeași tigaie, amestecați supa și sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore. Amestecați bine sosul înainte de a servi peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista