Friptura de șuncă Lee Bros. City cu sos de ochi roșii

Friptura de șuncă Lee Bros. City cu sos de ochi roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de șuncă Lee Bros.City cu sos de ochi roșii. Această rețetă servește 4. O porție conține 527 calorii, 68G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, țelină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Friptură Din Kansas City, Kansas City Benzi Friptură, și Supă de friptură și legume din Kansas City pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F și așezați un platou de servire rezistent la cuptor sau o farfurie mare și o barcă cu sos rezistentă la cuptor pe raftul din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci și încălziți la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați fripturile de șuncă și prăjiți în 2 loturi, lăsând aproximativ 1 inch de spațiu între ele. Întoarceți fiecare friptură pe măsură ce devine maro auriu în plasturi, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Transferați primele 2 fripturi în platoul de servire și puneți-l înapoi în cuptor pentru a se încălzi în timp ce prăjiți a doua baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Când toate cele 4 fripturi de șuncă se încălzesc în cuptor, reduceți focul la mediu și adăugați fratele în tigaie. Când sfârâitul dispare, amestecați cu o lingură de lemn, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Amestecați făina, zahărul și boiaua într-un castron mic. Când bulionul se fierbe, presărați amestecul de făină în el cu o mână în timp ce bateți energic cu cealaltă, pentru a preveni scăderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați cafeaua și continuați să bateți ocazional până când sosul revine la foc mic. Întoarceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat până la consistența înghețatei topite, aproximativ 5 minute. Opriți focul și bateți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Scoateți platoul de servire și barca cu sos din cuptor și umpleți barca cu sos cu sos. Treceți sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Bulion Bogat De Porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De PorcBulion De Porc
10
- face 3 până la 4 căni -
11
Așezați oasele, ceapa, țelina și frunzele de dafin într-un vas mediu și acoperiți cu apă rece. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se pune focul la foc mic și se fierbe ușor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista