Friptura de șuncă Lee Bros. City cu sos de ochi roșii

Friptura de șuncă Lee Bros. City cu sos de ochi roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de șuncă Lee Bros.City cu sos de ochi roșii. Această rețetă servește 4. O porție conține 527 calorii, 68G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, țelină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Friptură Din Kansas City, Kansas City Benzi Friptură, și Supă de friptură și legume din Kansas City pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F și așezați un platou de servire rezistent la cuptor sau o farfurie mare și o barcă cu sos rezistentă la cuptor pe raftul din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci și încălziți la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fripturile de șuncă și prăjiți în 2 loturi, lăsând aproximativ 1 inch de spațiu între ele. Întoarceți fiecare friptură pe măsură ce devine maro auriu în plasturi, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Transferați primele 2 fripturi în platoul de servire și puneți-l înapoi în cuptor pentru a se încălzi în timp ce prăjiți a doua baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Când toate cele 4 fripturi de șuncă se încălzesc în cuptor, reduceți focul la mediu și adăugați fratele în tigaie. Când sfârâitul dispare, amestecați cu o lingură de lemn, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Amestecați făina, zahărul și boiaua într-un castron mic. Când bulionul se fierbe, presărați amestecul de făină în el cu o mână în timp ce bateți energic cu cealaltă, pentru a preveni scăderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați cafeaua și continuați să bateți ocazional până când sosul revine la foc mic. Întoarceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat până la consistența înghețatei topite, aproximativ 5 minute. Opriți focul și bateți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scoateți platoul de servire și barca cu sos din cuptor și umpleți barca cu sos cu sos. Treceți sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Bulion Bogat De Porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De PorcBulion De Porc
10
- face 3 până la 4 căni -
11
Așezați oasele, ceapa, țelina și frunzele de dafin într-un vas mediu și acoperiți cu apă rece. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se pune focul la foc mic și se fierbe ușor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista