Friptura de piper a Mariei

Friptura de piper a Mariei
Friptura de piper a Mariei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.07 pe portie. O porție conține 428 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime. 489 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, friptură de flanc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Încercați Friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Brandy, și Friptură De Ardei Gras Vegan (Alias Piper Fals) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa, ardeiul gras si usturoiul in ulei pana cand sunt fragede-crocante, amestecand frecvent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă sos de soia, miere și oțet de vin roșu în tigaie, apoi se adaugă carne de vită. Gatiti carnea de vita, amestecand frecvent, pana cand se face, aproximativ 10-15 minute. Amestecați legumele fierte și gătiți încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
MiereMiere
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista