Friptura de miel, stil pompei

Friptura de miel, stil pompei
Friptura de miel, stilul pompei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 553 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, pasta de hamsie, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare includ Friptură De Miel Stil Francez, Miel Prăjit În Stil Grecesc, și Friptura de miel-stil mediteranean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Într-un castron mic, combinați cimbrul cu pasta de hamsie. Condimentați mielul cu sarea și piperul și ungeți mielul în întregime cu amestecul de pastă de cimbru și hamsie. Rumeniți mielul pe toate părțile în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și puneți mielul la cuptor. Prăjiți 1 oră și 30 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se servește cu sosul de curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DateDate
6
Folosind un mortar și pistil (sau robot de bucătărie) combinați cimbru, curmale și pastă de hamsie și pulverizați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
DateDate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Adăugați vinul roșu, reducerea balsamică și uleiul de măsline și continuați să pulverizați până când se combină complet. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
ReducereReducere
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
8
Notă: pentru a face reducerea balsamică, turnați 1 cană oțet balsamic într-o tigaie cu sos și fierbeți la foc mic. Reduceți până la 1/4 cană pentru a face un sirop sau o reducere a oțetului balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista