Friptura de cap din Boston afumată de la Lady and Son

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia de rețete, The Lady and Son's Smoked Boston Butt Roast ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 425 de calorii. Pentru 2,75 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sos barbeque, sare condimentată, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 3 ore și 20 de minute. 114 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ The Lady and Son's Smoked Boston Butt Roast, The Lady and Son's Smoked Boston Butt Roast și Lady and Son's Onion-Cheese Bread.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Presărați o parte a fripturii cu 2 linguri de condiment de casă, asigurându-vă că frecați bine. Întoarceți friptura și frecați restul de 2 linguri de condiment de casă. Repetați procesul cu sare condimentată și fum lichid.
Pune friptura într-o tavă mare.
Adăugați ceapa, apa și foile de dafin la friptură.
Puneți la cuptor și gătiți timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când termometrul arată 170 de grade F.
Lăsați carnea să se răcească câteva minute și apoi feliați.
Serviți cu sosul dvs. barbecue preferat.
Se amestecă ingredientele și se păstrează într-un recipient ermetic timp de până la 6 luni.