Friptura de bizon cu ciuperci Shiitake

Friptura de bizon cu ciuperci Shiitake
Friptura de bizon cu ciuperci Shiitake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 9,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 235 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Pui fript de soia-ghimbir cu ciuperci Shiitake, Salată de friptură de vită rămasă cu ciuperci Shiitake și brânză moale de capră, și Ars bizon benzi cotlet cu ienupăr și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind sfoara măcelarului, legați coapsa la 1-in. intervale și transferați-l pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de răcire metalic. Într-un castron mic, combinați coaja de portocală, cimbru, rozmarin, salvie, 1/2 cană pătrunjel, fructe de ienupăr și 1 linguriță. usturoi și pat peste tot. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Friptură cotlet pe raft mijloc de cuptor până la rare, 30 la 40 de minute (125 pe un termometru de carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit cu folie, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se topește 1 lingură. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ciupercile și gătiți până când nu mai dau lichid și încep să se rumenească. Folosind o lingură de lemn, mutați ciupercile în partea laterală a tigaiei. În centrul tigaiei, topiți restul de 1 lingură. unt. Amestecați rapid restul de 1 linguriță. usturoi și 2 linguri. pătrunjel, apoi combinați cu ciuperci, amestecând ocazional și având grijă să nu ardeți usturoiul. Se amestecă smântâna și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați sfoara și carnea ușor sărată. Feliați foarte subțire și serviți cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista