Friptura de bizon cu ciuperci Shiitake

Friptura de bizon cu ciuperci Shiitake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 9,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 235 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Pui fript de soia-ghimbir cu ciuperci Shiitake, Salată de friptură de vită rămasă cu ciuperci Shiitake și brânză moale de capră, și Ars bizon benzi cotlet cu ienupăr și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind sfoara măcelarului, legați coapsa la 1-in. intervale și transferați-l pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de răcire metalic. Într-un castron mic, combinați coaja de portocală, cimbru, rozmarin, salvie, 1/2 cană pătrunjel, fructe de ienupăr și 1 linguriță. usturoi și pat peste tot. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 35
Friptură cotlet pe raft mijloc de cuptor până la rare, 30 la 40 de minute (125 pe un termometru de carne).
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit cu folie, 15 minute.
Se topește 1 lingură. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile și gătiți până când nu mai dau lichid și încep să se rumenească. Folosind o lingură de lemn, mutați ciupercile în partea laterală a tigaiei. În centrul tigaiei, topiți restul de 1 lingură. unt. Amestecați rapid restul de 1 linguriță. usturoi și 2 linguri. pătrunjel, apoi combinați cu ciuperci, amestecând ocazional și având grijă să nu ardeți usturoiul. Se amestecă smântâna și sarea după gust.
Îndepărtați sfoara și carnea ușor sărată. Feliați foarte subțire și serviți cu ciuperci.