Friptura De Ananas Se Amestecă
Friptura de ananas se amestecă prăji ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 819 calorii, 82G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 6.34 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin de orez, vodcă cu aromă de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 43 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 88%. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, Carne de vită și varză se amestecă prăji, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1/3 cană suc de ananas rezervat, oțet de vin de orez, sos de soia, ulei de măsline, vodcă de vanilie, ghimbir, zahăr brun și zahăr alb într-un bol de amestecare până la amestec. Reglați zahărul după gust.
Așezați fâșiile de friptură într-o pungă de plastic mare, resigilabilă.
Se toarnă amestecul de suc de ananas și se sigilează punga. Întoarceți ușor punga pentru a acoperi uniform friptura cu marinata. Refrigerați 3 până la 4 ore.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați orezul și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Scoateți fâșiile de friptură din marinată și puneți-le în tigaie. Gatiti si amestecati fasiile de friptura pana se rumenesc si nu mai sunt roz, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe foc, se acoperă și se menține cald.
Așezați bucățile de ananas într-o tigaie separată. Gatiti la foc mediu pana cand este usor moale si incalzit, aproximativ 4 minute. Pentru a servi, împărțiți orezul între două boluri, acoperiți cu fâșii de friptură și bucăți de ananas și aruncați scurt.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.