Frigărui de scoici cu sfeclă și Prosciutto
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 135 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare kosher, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Scallop Kabobs, Scallop Kabobs pentru 2, și Kabobs de creveți și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă rece.
Adăugați sfecla; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic; gatiti pana cand sfecla este frageda cu furculita, dar nu moale aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească ușor; frecați pielea cu un prosop de hârtie. Pune deoparte.Clătiți scoici; se usucă. Înfășurați scoici într-o felie de prosciutto, înfășurând o frunză de mentă sau două între scoică și mentă. Filetați 3 sau 4 scoici, alternând cu sfeclă, pe fiecare dintre cele 8 frigarui. Strângeți sucul de 1 lămâie pe toate părțile frigaruiilor.
Ungeți ușor cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.Aranjați frigarui, la foc direct, pe un grătar mediu-fierbinte. Grătiți, rotiți frigarui și periați cu mai mult ulei, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea, până abia fierte, aproximativ 5 minute. Scoicile vor termina de gătit pe măsură ce se odihnesc. Sfecla trebuie să fie moale și ușor carbonizată.
Se scoate de pe grătar și se strecoară cu sucul de lămâie rămasă.