Frigărui De Creveți La Grătar
Gratar creveți Kabobs este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 218 calorii, 26g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați creveți, maioneză fără grăsimi, ketchup fără sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Frigărui De Creveți La Grătar, Frigărui De Creveți La Grătar, și Gratar Creveți Aperitiv Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați creveți. Pungă de etanșare; întoarceți punga pentru a acoperi creveții. Marinați în frigider 15 minute.
Combinați maioneza și hreanul; se amestecă bine. Acoperiți și răciți în timp ce creveții marinează și gătesc.
Scoateți creveții din marinată.
Puneți marinada într-o cratiță mică; se aduce la fierbere și se lasă deoparte.
Infilați legumele pe frigarui metalice de 3 (12 inci). Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați kabobs de legume pe raft; grătar, acoperit, 3 minute.
În timp ce legumele gătesc, filetați creveții pe frigarui de metal de 5 (12 inci).
Loc creveți kabobs pe raft; gratar, acoperit, 5 minute sau până când creveți rândul său, roz și legume sunt clare-licitație, de cotitură și ungand ocazional cu marinata rezervate.
Se servește cu amestec de maioneză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.