Frigarui Fajita

Nevoie de un curs principal fără gluten? Frigarui Fajita ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 408 calorii. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați Runda de sus, cilantro, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 38 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Chipotle Var Pui Fajita Frigarui, Frigarui de friptură Fajita în baie de hrean, și Marinat BBQ pui Fajita Kebab frigarui.
Instrucțiuni
Într-un amestec mare resigilabil împreună sucul de lămâie, usturoiul, sosul fierbinte, uleiul de canola și pudra de chili. Condimentează cu sare și piper după gust.
Scoateți 1 lingură de marinată și dați deoparte.
Feliați ardeii și ceapa în bucăți pătrate de un centimetru.
Se pune în pungă cu marinata. Feliați carnea în fâșii subțiri împotriva bobului și puneți-o în pungă cu marinata și legumele și amestecați bine pentru a acoperi totul cu marinata.
Puneți punga într-un castron mare încaz în care se scurge și se răcește timp de o oră și jumătate.
Se amestecă marinada rezervată cu smântâna și se dă la frigider.
Dacă folosiți frigarui de lemn înmuiați în apă timp de 30 de minute înainte de a fileta carnea de vită și legumele.
Scoateți carnea și legumele din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Filetați carnea de vită și legumele pe frigarui. Fiecare frigăruie ar trebui să obțină câte 4 bucăți de piper și ceapă și 3 bucăți de carne de vită, alternând în timp ce le introduceți pe frigăruie. Gatiti frigaruile pe o tigaie de gratar sau gratar in aer liber la foc mediu mare pana cand carnea este medie rara, aproximativ 3-4 minute pe parte.
Garnisit cu smântână aromată și cilantro.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat.