Frigarui dulce-acrișor de pui-caise
Această rețetă face 4 porții cu 69 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de gem de caise, busuioc, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de pui dulce si acrisor, Frigarui de pui dulce si acrisor cu taitei cu fructe, și Frigarui de chiftele dulci și acrișoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic pentru microunde, încălziți gemul într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până se topește, 30 până la 45 de secunde. Se amestecă sosul de soia, busuiocul și cayenne.
Clătiți lămâile și tăiați transversal în felii groase de 1/8 inch. Aruncați capetele și orice semințe.
Clătiți puiul și uscați-l; tăiați în bucăți de 1 inch.
Infilați 2 bucăți de pui pe o frigăruie lungă de 8 până la 10 inci. Îndoiți 1 felie de lămâie în jurul a 1 caisă uscată și filetați pe frigărui prin ambele părți ale feliei de lămâie. Repetați pentru a umple 4 frigarui în mod egal. Puneți frigarui pe un raft într-o tigaie de 10 x 13 inci căptușită cu folie.
Periați amestecul de gem cu generozitate peste tot puiul și fructele.
Se fierbe la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa), 8 până la 10 minute în total. Dacă doriți, puneți tigaia la foc mare, adăugați orice amestec de gem rămas și amestecați, răzuind bucățile rumenite, până la fierbere; se toarnă într-un castron mic și se servește cu carne.
Se adaugă sare și piper după gust.