Frigarui De Pui Yucatan La Gratar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui Yucatan la grătar. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chipotle în sos adobo, pudră ancho chile, suc de portocale stors și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de pui în stil Yucatan cu Papaya-Salsa Tomatillo, Frigarui de pui marinat Yucatan cu sos de aluniță Chile roșu de arahide, și Creveți Yucat La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipamente speciale: 24 de frigarui din lemn, înmuiate în apă timp de 3 până la 4 ore
Frigărui fiecare jumătate de coapsă de pui cu 2 frigarui, astfel încât să se așeze plat.
Așezați puiul într-un vas mare de copt superficial.
Bateți împreună sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul, pudra de chili și usturoiul.
Se toarnă peste coapse și se marinează la frigider 1 până la 4 ore.
Pregătiți un grătar de cărbune la foc mare.
Scoateți coapsele din marinată și presărați sare și piper pe ambele părți.
Așezați coapsele direct peste cărbuni și gătiți până când fiecare parte devine maro aurie și ușor carbonizată, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Întoarceți, acoperiți grătarul și gătiți încă câteva minute până se înmoaie.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați coapsele direct în centru creând 2 frigarui.
Scoateți puiul din frigarui și serviți garnisit cu scallions și pene de var.