Frigarui de pui cu marinată de soia-Mirin
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Frigarui de pui cu marinată de soia-Mirin ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 435 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez, semințe de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Frigarui de pui cu marinată de soia-Mirin, Frigarui de pui in marinada de Grapefruit, și Frigarui de pui cu marinată de arahide-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați pui în castron și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute, întorcând puiul ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute). Filetați puiul și ardeii grași pe frigarui de lemn de 8 (12 inci).
Periați frigarui cu marinată.
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, perindând ocazional cu marinada rămasă.
Scoateți din grătar; se presara cu seminte de susan.