Frigarui de porc si ananas la gratar cu sos Achiote

Frigarui de porc si ananas la gratar cu sos Achiote
Frigarui de porc și ananas la grătar cu sos Achiote este un fără gluten, fără lactate și întregi 30 felul principal. Pentru 2,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 389 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită pene de var, ardei aji amarillo, piper și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 26 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este excelent. Rețete similare sunt Filet de porc ușor la grătar și frigarui de ananas, Frigarui de creveti la gratar cu sos de ananas, și Tacos de Sardine la grătar cu Achiote, Lime și salsa de ananas.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți frigarui de lemn într-o tigaie cu apă timp de 30 de minute, pentru a nu arde pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați semințele de achiote. Opriți focul și lăsați semințele să se absoarbă până când uleiul devine roșu-portocaliu vibrant, aproximativ 5 minute. Strecurați uleiul printr-o sită cu ochiuri fine într-un blender: aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați oțetul, usturoiul, aji amarillo, chimenul, sarea și piperul. Acoperiți blenderul și piureul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aji AmarilloAji Amarillo
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Așezați carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiunea unui galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Adăugați marinada achiote, întoarceți punga pentru a acoperi carnea de porc, stoarceți aerul și sigilați. Se da la frigider cel putin 4 ore sau pana peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
AnnattoAnnatto
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
8
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar la mediu-înalt (puteți, de asemenea, să preîncălziți broilerul cuptorului.)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada. Infilați carnea de porc pe frigarui alternând cu ananasul și ceapa roșie. Grătiți (sau fierbeți) frigăruile de porc până se rumenesc pe toate părțile, Timp total de gătit de 4 până la 6 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult sau carnea de porc va deveni dură și uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Serviți frigarui de porc pe un pat de frunze de salată și garnisiți cu pene de tei. Trageți carnea de porc de pe frigarui pe o frunză de salată și mâncați ca un taco. Pentru o prezentare grozavă, lipiți frigăruile într-un ananas întreg și puneți pe masă cu salata verde și varul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Pană De VarPană De Var
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 26 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista