Frigarui de miel la gratar cu salata calda de fasole Fava

Frigarui de miel la grătar cu salată caldă de fasole Fava ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 259 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, coajă de lămâie, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frișcă caldă și salată de fasole Fava, Salată caldă de fasole Fava Kamut cu sos de busuioc Pancetta, și Cotlete De Miel Toscane La Grătar Cu Fasole Albă Caldă Provensal.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea fava in apa clocotita timp de 1 minut sau pana se inmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole și aruncați pielea.
Combinați uleiul de măsline, menta tocată, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Încălziți 2 linguri de apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare și adăugați fasole în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand fasolea se incalzeste bine.
Adăugați fasole în amestecul de suc și aruncați pentru a acoperi.
Filetați mielul pe frigarui de 12 (8 inci). Înveliți mielul cu spray de gătit; presărați uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 7 minute sau până când mielul este gata, întorcându-se ocazional.
Se servește cu salată și pene de lămâie.