Frigarui De Miel Din Orientul Mijlociu

Frigarui de miel din Orientul Mijlociu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 433 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână crenguțe de pătrunjel cu frunze plate, pitan cald și iaurt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Miel Din Orientul Mijlociu, Burgeri De Miel Din Orientul Mijlociu, și Miel La Grătar Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați ceapa, usturoiul, crenguțele de pătrunjel, coaja de lămâie, sucul de lămâie, ienibaharul, sarea și șofranul și piureul până se omogenizează.
Transferați marinada într-o pungă de plastic resigilabilă, adăugați mielul cubat și întoarceți-l la strat. Sigilați punga, apăsând orice aer. Dați la frigider mielul cel puțin 6 ore sau de preferință peste noapte.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Scurgeți mielul, scuturând excesul de marinată. Infilați mielul pe 4 frigarui lungi, lăsând puțin spațiu între cuburi.
Ungeți mielul cu uleiul și grătiți-l la foc mare, rotind ocazional, până când este ușor carbonizat, aproximativ 5 minute pentru carnea medie-rară.
Serviți frigarui de miel cu pita caldă și iaurt.