Frigarui de legume la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 1,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 155 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, ardei gras, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Frigarui De Legume La Gratar, Frigarui De Legume La Gratar, și Frigarui De Legume Halloumi La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați legume; aruncați ușor. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scurgeți legumele, rezervând marinada. Filetați legumele alternativ pe frigarui de 5 (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Puneți frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 12 până la 14 minute sau până când legumele sunt fragede, întorcând o dată și ungând cu marinată rezervată.