Frigarui de fructe congelate cu miere-iaurt Dip este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, căpșuni, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de fructe congelate cu sos de miere-iaurt, Frigarui de fructe curcubeu cu baie de iaurt cu miere de vanilie, și Iaurt Congelat Cu Trei Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente (prin coaja de portocală) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până la amestec. Refrigerați cel puțin 20 de minute sau până când amestecul se stabilește.
Filetați fructele alternativ pe frigarui, folosind 2 bucăți din fiecare fruct pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Așezați frigarui într-un singur strat pe o foaie mică de copt cu margini. Congelați cel puțin 1 oră sau până când fructele sunt înghețate. (Odată înghețate, frigăruile pot fi plasate într-o pungă de plastic cu fermoar resigilabil și păstrate la congelator până la 2 săptămâni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Dezghețați fructele cu aproximativ 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit