Frigarui de friptură de fustă cu sos de coriandru-usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de friptură de fustă cu sos de coriandru-usturoi. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $3.03 pe portie. O porție conține 195 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, friptură de fustă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de fustă cu sos de usturoi coriandru, Friptură de fustă cu sos Chipotle și orez și fasole de conopidă Cilantro-Lime, și Frigarui De Friptură Cu Fustă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsează usturoiul până se toacă. Puneți deoparte 1 linguriță. La usturoiul rămas în procesor, adăugați pătrunjelul, coriandrul, 1 linguriță de sare și câteva măcinări de piper. Pulsează până se toacă. Cu motorul pornit, adăugați sucul de lămâie, apoi 1 cană de ulei, într-un flux constant.
Se toarnă într-un castron,se acoperă și se dă la frigider.
Tăiați friptura în fâșii de 1 inch.
Așezați într-o pungă de plastic cu restul de 3 linguri de ulei, sarea rămasă, usturoiul tocat rezervat și o măcinare generoasă de piper. Sigilați și refrigerați 1 oră. Înmuiați frigarui de bambus în apă timp de 30 de minute.
Căldură broiler. Infilați carnea pe frigarui. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se servește la temperatura camerei cu sosul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc