Frigarui de friptură de fustă cu sos de coriandru-usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de friptură de fustă cu sos de coriandru-usturoi. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $3.03 pe portie. O porție conține 195 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, friptură de fustă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de fustă cu sos de usturoi coriandru, Friptură de fustă cu sos Chipotle și orez și fasole de conopidă Cilantro-Lime, și Frigarui De Friptură Cu Fustă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsează usturoiul până se toacă. Puneți deoparte 1 linguriță. La usturoiul rămas în procesor, adăugați pătrunjelul, coriandrul, 1 linguriță de sare și câteva măcinări de piper. Pulsează până se toacă. Cu motorul pornit, adăugați sucul de lămâie, apoi 1 cană de ulei, într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă într-un castron,se acoperă și se dă la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați friptura în fâșii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Așezați într-o pungă de plastic cu restul de 3 linguri de ulei, sarea rămasă, usturoiul tocat rezervat și o măcinare generoasă de piper. Sigilați și refrigerați 1 oră. Înmuiați frigarui de bambus în apă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Căldură broiler. Infilați carnea pe frigarui. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.