Frigarui de creveți și prune la grătar cu sos dulce de Hoisin

Frigarui de creveți și prune la grătar cu sos dulce de Hoisin
Frigarui de creveți și prune la grătar cu sos dulce Hoisin este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 173 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ghimbir, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui de Creveți Curry la grătar cu ceapă la grătar și sos de ardei roșu, Frigarui de creveți la grătar cu sos de ananas, și Somon la grătar cu glazură de Hoisin și gust de prune-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Aruncați creveți, prune, ghimbir, ulei de măsline, sare și piper într-un castron mare. Filetați 3 secțiuni de creveți și 3 prune alternativ pe fiecare dintre cele 4 frigarui (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
GhimbirGhimbir
PiperPiper
CrevețiCreveți
PrunePrune
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
3
Lingură 1/2 cană sos dulce Hoisin într-o cană; așezați sosul rămas într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați kebab - urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți timp de 4 minute. Întoarceți kebab - urile și periați cu aproximativ 1/4 cană de sos. Gatiti 4 minute. Întoarceți kebab - urile; periați cu aproximativ 1/4 cană de sos. Gatiti 2 minute, rotind o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți sosul rămas de 1/2 cană ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Garnisiți cu ceapă și pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
CeapăCeapă
7
Totalurile includ sos dulce Hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista