Frigarui de creveți și Chorizo

Creveți și frigarui Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 201 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, creveți, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Creveți La Grătar Și Chorizo Pe Frigarui, Frigarui de creveți la grătar și Chorizo cu Piquillo Gazpacho, și Frigarui Spaniol De Creveți Și Chorizo Cu Cuscus Special pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună usturoiul, ardeiul și uleiul de măsline. Puneți deoparte
Puneți o felie chorizo în curba unui creveți. Treceți o frigăruie prin creveți începând de la coadă și vă deplasați prin chorizo în creveți. Repetați cu creveții rămași și chorizo.
Se toarnă jumătate din marinadă pe fundul unui vas mare de copt și se întinde pentru a acoperi uniform fundul vasului.
Puneți frigaruile finite deasupra și periați marinata rămasă uniform peste partea superioară a frigaruilor. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 10 minute sau până la 1 oră.
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Condimentează frigarui cu sare și piper, după gust. Grătați frigarui timp de 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți de pe grătar pe un platou de servire și serviți cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.