Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 100 de calorii. 464 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei, ananas, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Frigarui de creveti la gratar cu sos de ananas, Frigarui de creveti si ananas la gratar peste orez cu nuca de cocos, și Smucitură Tofu & Pineapple Frigarui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinați creveții în jumătatea marinadei smucite timp de cel puțin 20 de minute și până peste noapte, frigăruiți creveții și ananasul și grătiți la foc mediu-mare până la fiert, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.Pureați totul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime