Frigarui de creveți de Sake cu sos de scufundare de citrice

Frigarui de creveți de Sake cu sos de scufundare de citrice
Frigarui de creveți Sake cu sos de scufundare citrice-Sake necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.8 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 173 calorii. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, amidon de porumb, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Tempura de creveți cu sos de Sake de soia, Summer sake Sangria: un cocktail de sake ușor și răcoritor, și Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați creveții, 2 linguri de vin de gătit sake și ulei de susan într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 20 de minute. Preîncălziți grătarul. Filetați 5-6 creveți pe fiecare frigărui (marinată de rezervă). Grătar creveți aproximativ 2 minute pe fiecare parte, de cotitură cu o spatulă pentru a elibera de la gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Se amestecă marinata rezervată, rămânând 4 linguri de vin de gătit, suc, sos de soia, ghimbir și amidon de porumb într-o cratiță mică. Se fierbe 1-2 minute până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați semințe de susan și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5
Se servește cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista