Frigarui De Creveți Cu Lămâie-Usturoi

Frigarui de creveți cu lămâie-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, piper proaspăt măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Frigarui de creveți cu usturoi și ierburi, Frigarui de creveți cu usturoi și var, și Frigarui de creveți cu usturoi portocaliu și prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați sarea și zahărul.
Adăugați creveți și amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 45 de minute până la 1 oră. Clătiți bine creveții și scurgeți; de asemenea, clătiți și uscați vasul.
Puneți creveții în castron.
Adăugați ulei de măsline, pătrunjel, coajă de lămâie, usturoi și piper.
Se amestecă pentru a acoperi. Filetați creveții pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, trecând frigarui prin corp o dată lângă coadă și o dată lângă capătul capului fiecărui creveți, astfel încât să arate ca litera C.
Așezați frigarui de creveți pe un grătar cu ulei peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand crevetii sunt roz aprins si Opaci, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 5 pana la 6 minute in total.
Se servește cu pene de lămâie pentru a stoarce peste creveți.
Cules de vin: Ros uscat sau Sauvignon Blanc. Creveții sunt atât dulci, cât și sărați, așa că necesită niște fructe moi, rotunde, echilibrate cu crocant într-un vin. Bonny Doon podgorii' Ca ' Del Solo Casa Mare Roz ($1
meshes perfect și este o mare băutură de la picioare în nisip; Joel Gott Napa Valley three Ranches Sauvignon Blanc ($1
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.