Frigarui de creveti la gratar cu chutney de coriandru si menta
Rețeta Frigărui de creveți la grătar cu chutney de coriandru și mentă se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,77 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 244 de calorii, 25 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână creveți, garam marsala, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 58%. Rețete similare sunt frigărui de creveți la grătar cu chutney de coriandru și mentă, frigărui de miel cu curry indian cu chutney de nectarine la grătar cu pita și pulpe de pui la grătar cu chutney de cilantro și mentă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: frigarui de 6 inch, inmuiate in apa rece cel putin 1 ora
Se amestecă praful de chile, garam marsala, uleiul de canola, sucul de lămâie într-un castron mediu și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați creveții și amestecați pentru a se îmbrăca în amestec.
Lasam la marinat 15 minute.
Pregătiți un grătar cu cărbune pentru grătar direct, foc mare.
Combinați coriandru, menta, ceai, chile, câte 1 lingură de miere și ulei de canola, coaja de lămâie și puțină sare și piper într-un robot de bucătărie. Procesați pentru a obține o pastă netedă. Gust; adăugați miere, dacă doriți, sau mai mult ulei pentru a face un sos care se va agăța de creveți.
Treceți 2 frigărui prin 3 creveți, astfel încât creveții să rămână plat.
Se presară cu sare și piper. Prăjiți până când devine maro auriu și ușor carbonizat pe ambele părți și tocmai fiert, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Scoateți creveții într-un platou și serviți cu chutney de coriandru și mentă.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveți în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Momo Sauvignon Blanc. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Momo Sauvignon Blanc
Prezintă un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și o notă de cassis. Fermentația naturală adaugă gustului o calitate bogată și texturală, cu note subtile de coajă de lămâie și fructul pasiunii. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.