O porție conține 235 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 77 de fani. Un amestec de unt, pulpă de mango, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de creveti cu sos de Mango, Frigarui de creveti la gratar cu Salsa de Mango, și Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pulpa de mango și gătiți timp de 5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Mango
4
Adăugați zahărul, ardeiul roșu, chimenul și gătiți la foc mic timp de 10-15 minute.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, Opțional
5
Presărați coriandru proaspăt și setați aside.To faceți creveții: într-un castron, combinați uleiul de măsline, chimenul,praful de ceapă, sarea de ardei și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coriandru Proaspăt
Umăr
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați creveții, amestecați pentru a acoperi și refrigerați timp de 15 minute.mănâncă un grătar la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Scoateți creveții din marinată și aruncați marinada. Infilați creveții pe frigarui. Aranjați frigăruile pe grătar și gătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
8
Serviți imediat cu sosul de mango deasupra sau lateral.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.