Frigarui de calamar carbonizat pe paine prajita cu usturoi cu rucola

Frigarui de calamar carbonizat pe paine prajita cu usturoi cu rucola
Frigarui de calmar carbonizat pe pâine prăjită cu usturoi cu rucola este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,92 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați calmarul, vinaigreta de lămâie, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Calmar Carbonizat Thailandez (Pla Muek Yang), Wok-salată de calmar carbonizat cu spanac și caju, și Tastetrotting: frigarui de creveți și calmar în stil spaniol cu Sofrito de ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui de bambus în apă 30 de minute; scurgeți frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Feliați fiecare tub de calmar pe jumătate pe lungime. Scorați ușor fiecare piesă într-un model încrucișat, având grijă să nu tăiați până la capăt. Pe fiecare frigăruie, filetați 1 bucată de calmar, 2 tentacule și o altă bucată de calmar. Repetați procedura cu calmarul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Așezați frigarui într - un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Se toarnă marinada Chermoula peste calmar, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
5
Scoateți calmarul din frigider și aduceți-l la temperatura camerei. Grătar, neacoperit, la foc mare (400 până la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
45 până la 60 de secunde pe fiecare parte sau până când calmarul este opac. Nu gătiți prea mult. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
7
Pâinea la grătar până se prăjește pe ambele părți. Frecați cu usturoi și stropiți cu ulei de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Stropiți 2 linguri de vinetă de lămâie peste rucola; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Așezați 1 bucată de pâine prăjită cu usturoi pe fiecare farfurie de servire; se acoperă cu rucola și calmar. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Scoateți frigarui pentru a servi, dacă doriți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Stropiți uniform cu Vinaigreta de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Revista