Frigarui de fierbere scăzută a țării este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de porumb ureche, creveți, sare kosher, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fierbere Scăzută A Țării, Fierbere De Țară Joasă, și Fierbere Scăzută A Țării pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 4 frigarui metalice lungi
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
2
Adăugați cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați un vârf mare de sare și 1 lingură de condimente de fructe de mare. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați porumbul în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Se scurge și se lasă să se răcească.
6
Pulverizați o tigaie pentru grătar cu spray antiaderent și încălziți la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
7
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. După spumare, se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează. Se amestecă sosul fierbinte și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți de pe foc și rezervați jumătate pentru îmbrăcarea frigaruilor după ce sunt gătite, iar cealaltă jumătate pentru a glazura creveții în timp ce se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
9
Împărțiți și introduceți creveții, cârnații, cartofii și creveții pe frigarui lungi de metal. Setați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Creveți Sotați
10
Periați glazura rezervată pe creveți, apoi grătați, periați și întoarceți ocazional, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Serviți frigarui cu pene de lămâie și stropiți cu sosul rezervat.