Frigarui Cu Fierbere Scăzută La Țară
Frigarui de fierbere scăzută a țării este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de porumb ureche, creveți, sare kosher, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fierbere Scăzută A Țării, Fierbere De Țară Joasă, și Fierbere Scăzută A Țării pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 4 frigarui metalice lungi
Adăugați cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă rece.
Adăugați un vârf mare de sare și 1 lingură de condimente de fructe de mare. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Adăugați porumbul în ultimele 5 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Pulverizați o tigaie pentru grătar cu spray antiaderent și încălziți la foc mediu-mare.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. După spumare, se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează. Se amestecă sosul fierbinte și oțetul.
Scoateți de pe foc și rezervați jumătate pentru îmbrăcarea frigaruilor după ce sunt gătite, iar cealaltă jumătate pentru a glazura creveții în timp ce se prăjesc.
Împărțiți și introduceți creveții, cârnații, cartofii și creveții pe frigarui lungi de metal. Setați pe o foaie de copt.
Periați glazura rezervată pe creveți, apoi grătați, periați și întoarceți ocazional, 6 până la 8 minute în total.
Serviți frigarui cu pene de lămâie și stropiți cu sosul rezervat.