Fried Banana Split
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 420 calorii. Dacă $1.24 pe portie falls în bugetul dvs., divizat banane prajite ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciocolată semidulce, banane ușor necoapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Sănătoasă Cu Banane Despicate, Banana Split Plăcintă, și Banana Split Yum pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați ciocolata și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu-mic până când sosul este topit și neted.
Scoateți din căldură. Se amestecă ardeiul cayenne cu vârf mic. Pune deoparte.
Așezați zahărul brun într-un vas de plăcintă sau pe o farfurie. Aruncați bananele în zahărul brun până când sunt acoperite frumos. Topiți untul într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare până când untul devine maro auriu.
Adăugați bananele în tigaia fierbinte tăiată în jos. Întoarceți bananele imediat ce sunt maro auriu și zahărul formează un strat crocant pe banane, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte (nu permiteți bananelor să devină moi și moale). Împărțiți bananele între 2 boluri sau farfurii superficiale. Puneți sosul de ciocolată peste banane.
Se presară cu migdalele prăjite și se servește imediat.
Notele bucătarului: pentru a prăji migdalele, aranjați-le într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 6 până la 8 minute până când se prăjește ușor. Se răcește complet înainte de utilizare.
O modalitate alternativă de a topi ciocolata este de a combina ciocolata și apa într-un castron mic de metal peste o cratiță mică cu apă fierbinte și amestecați amestecul de ciocolată până se topește și se omogenizează.
Scoateți vasul de peste apă și puneți-l deoparte.