Frico și soppressata Chips
Frico și soppressata Chips-uri este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 271 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză asiago, condimente opționale: semințe de susan, soppressata și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de creveți și Avocado cu chipsuri Frico, Soppressata Pizza, și Pizza Soppressata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați 2 foi mari de copt cu margini cu pergament sau hârtie de ceară.
Tăiați încă 4 foi de pergament pentru a se potrivi foilor de copt. Aranjați jumătate din feliile de soppressata într-un singur strat pe cele 2 foi de copt. Acoperiți cu o altă foaie de pergament și jumătatea rămasă din feliile de soppressata, apoi un strat final de pergament.
Coaceți soppressata timp de 20 de minute sau până când feliile sfârâie și cea mai mare parte a grăsimii a fost redată.
Transferați feliile de soppressata pe prosoape de hârtie și ștergeți blaturile, apoi transferați-le pe o farfurie pentru a se răci și a fi crocante.
Presărați 6 movile de brânză de mărimea unei linguri într-o tigaie mare antiaderentă. Acoperiți fiecare movilă cu un vârf de condimente, dacă utilizați. Gatiti chipsurile frico la foc moderat pana cand branza este dantelata si usor setata. Folosind o spatulă metalică subțire și flexibilă, slăbiți și răsturnați fiecare frico și gătiți timp de 1 minut mai mult sau până când sunt crocante și aurii.
Transferați chipsurile frico pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi transferați pe o farfurie pentru a se răci și a se crocanta. Ștergeți tigaia și repetați cu restul de brânză și condimente.
Serviți chipsurile frico și soppressata într-un castron mare.
Faceți înainte: chipsurile frico și soppressata pot fi depozitate într-un recipient etanș timp de 1 zi.
Recomandarea vinului: un vin spumant crocant nonvintage, cum ar fi Green Point Brut din Australia sau Zardetto Prosecco di Conegliano Brut din Italia, ar contrabalansa sarea și condimentele brânzei și cârnaților.