Frico de pui cu Gremolata
Această rețetă servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, tăieturi de curcan, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu Gremolata, Pulpe de pui fierte cu piele de pui Gremolata, și Piept de pui prăjit cu Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se presara generos 2 linguri de brânză pe foaie de copt se lipeasca; răspândit la 3 1/2-inch cerc. Repetați cu brânza rămasă, distanțându-l pe frico la 1 inch.
Coaceți până la bule și auriu, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor. Folosind spatula metalică, slăbiți marginile.
Lăsați să stea 30 de secunde.
Transferați pe platou. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș.
Aruncați pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu. Pune gremolata deoparte.
Preîncălziți broilerul. Aruncați puiul și uleiul într-un castron mare; se presară sare și piper. Împărțiți cotletele între 2 foi de copt. Se fierbe 1 foaie până când puiul este gătit, aproximativ 5 minute. Tavă de cort cu folie; repetați cu cotletele rămase.
Așezați 1 cotlet pe farfurie; se presara cu 2 lingurite gremolata. Se acoperă cu o altă cotletă; se presară cu 2 lingurițe gremolata. Sus cu frico. Repetați cu cotletele rămase, gremolata și frico.