Fricassee de pui cu smântână și ciuperci Morel
Fricassee de pui cu smântână și ciuperci Morel este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 520 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fricass de pui și anghinare cu ciuperci Morel, Fricassee de pui cu rădăcini de pătrunjel și ciuperci de Chanterelle, și Ciuperci Morel Cu Mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Curățați morelele clătind bine cu apă fierbinte; se adaugă în bulion. Opriți focul și lăsați morelele să se înmoaie.
Scurgeți ciupercile printr-o sită fină, rezervând stocul și puneți deoparte stocul și ciupercile.
Condimentează puiul cu 1/2 linguriță sare. Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand se rumeneste crocanta si grasimea.
Adăugați puiul și gătiți 15 minute, întorcând o dată, până se rumenesc.
Adăugați vin, reduceți focul la minim și gătiți 10 minute.
Scoateți puiul și puneți-l într-un aragaz lent.
Adăugați stocul rezervat în tigaie și degelați amestecând pentru a slăbi particulele din tigaie.
Adăugați smântână și aduceți la fierbere.
Adăugați muștar și amestecați pentru a amesteca.
Împrăștiați șalotă, praz pentru copii, cartofi, usturoi și moreluri rezervate în jurul puiului și turnați amestecul de smântână peste pui și legume.
Adăugați piper și restul de 1/4 linguriță sare. Gatiti la foc mare timp de 3 pana la 4 ore sau la foc mic aproximativ 5 ore sau pana se inmoaie. Se amestecă ierburi proaspete și se servește.