Fricassee de pui cu chiftele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fricassee de pui cu chiftele. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 281 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de pui, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fricassee De Pui, Fricassee De Pui, și Fricassee de pui cu Moreluri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puiul trebuie tăiat și disjunct în 8 bucăți. Pieptul și coapsele pot fi, de asemenea, tăiate din nou în jumătate, dacă preferați bucăți mici. Curățați și cântați, dacă este necesar. Pregătiți chiftelele folosind 1 kilogram de carne de vită măcinată și dublând celelalte ingrediente din rețetă.
Într-un cuptor olandez de 2 litri, călește încet ceapa tocată în 3 linguri de grăsime până când ceapa este moale și galbenă; nu-l lăsa să se rumenească.
Adăugați mai multă grăsime în oală dacă este necesar și rumeniți ușor bucățile de pui până când toate părțile sunt maro auriu pal. Faceți acest lucru în mai multe loturi, deoarece puiul nu se va rumeni dacă este înghesuit în tigaie.
Scoateți puiul, presărați sare și piper și rezervați.
Întoarceți ceapa în oală și presărați cu boia. Saut timp de un minut sau două, până când boia își pierde mirosul crud.
Adăugați sucul de roșii și 1 cană de apă.
Puneți puiul în oală și adăugați căței de usturoi. Lichidul ar trebui să vină cam la jumătatea puiului. Acoperiți și fierbeți ușor, dar constant timp de 20 de minute. Adăugați ușor și cu grijă chiftelele în oală, mutând puiul deoparte pentru a face loc și agitând oala intermitent pentru a separa chiftelele. Acestea vor fi fragile în timp ce sunt crude, dar odată gătite vor deveni ferme și nu se vor sfărâma sau nu se vor lipi.
Adăugați mai mult lichid în oală, dacă este necesar. Se fierbe la foc mic, acoperit slab, încă 20 până la 30 de minute, sau până când puiul și chiftelele sunt gata.
Scoateți puiul și chiftelele și îndepărtați grăsimea din sos. Întoarceți puiul și chiftelele și reîncălziți, verificând, condimentul în timp ce faceți acest lucru.
Serviți puiul și chiftelele cu orez sau tăiței.
Dacă intenționați să faceți acest lucru în avans, adăugați puțină apă înainte de a reîncălzi.
Sucul de roșii a fost uneori eliminat și s-a folosit doar apă. Stocul de pui poate fi folosit în loc de apă, dar aroma este, destul de ciudat, mai intensă și mai interesantă atunci când se folosește apă, cu sau fără suc de roșii.
Practic, aceasta este o versiune a paprikashului maghiar de pui, dar versiunea evreiască, din cauza legilor kosher, elimină smântâna. Dacă doriți, puteți bate 2 linguri de smântână în sos după ce grăsimea a fost degresată din ea. Nu fierbeți odată ce smântâna a fost adăugată; reîncălziți aducând la foc mic.