Fricasse de pui de modă veche cu sos de smântână cu aromă de vin, ceapă și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fricasse de pui de modă veche cu sos de smântână cu aromă de vin, ceapă și ciuperci. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 651 calorii. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nucșoară, bulion de pui, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui și ciuperci în smântână și sos de vin alb, Pui, ardei, ceapă și ciuperci cu vin Marsala, și Paste cu cârnați, ciuperci și sos de cremă de vin alb.
Instrucțiuni
Uscați bine puiul într-un prosop.
Gatiti legumele incet in unt timp de aproximativ 5 minute, sau pana cand sunt aproape fragede, dar nu rumenite (260 de grade pentru o tigaie electrica). Împingeți-le într-o parte. Ridicați ușor căldura (290 de grade) și adăugați puiul. Întoarceți-l în fiecare minut timp de 3 sau 4 minute până când carnea s-a rigidizat ușor, fără a colora la mai mult de un galben auriu deschis.
Reduceți focul (260 pentru o tigaie electrică), acoperiți și gătiți foarte încet timp de 10 minute, întorcând puiul o dată. Ar trebui să se umfle ușor, să se rigidizeze mai mult, dar să nu se adâncească în culoare.
Presărați sare, piper și făină pe toate părțile puiului, întorcând și rulând fiecare bucată pentru a acoperi făina cu untul de gătit. Acoperiți și continuați să gătiți încet timp de 4 minute, întorcându-l o dată.Simmering în stoc și vin
Se ia de pe foc și se toarnă lichidul care fierbe, agitând caserola pentru a amesteca lichidul și făina.
Adăugați vinul, buchetul de plante și mai mult stoc sau apă, astfel încât lichidul să acopere doar puiul. Aduceți la foc mic. Gust pentru condimente și sare ușor, dacă este necesar.
Acoperiți și mențineți la foc mic timp de 25 până la 30 de minute (180 până la 190 de grade pentru o tigaie electrică). Puiul se face atunci când toiagele sunt fragede dacă sunt ciupite, iar sucurile de pui sunt galbene clare atunci când carnea este înțepată cu o furculiță. Când ați terminat, scoateți puiul într-o garnitură.Sosul
În timp ce puiul gătește, pregătește ceapa și ciupercile.
Adăugați sucurile de gătit la sosul de gătit de pui în pasul următor.
Fierbeți lichidul de gătit în caserolă timp de 2 până la 3 minute, îndepărtând grăsimea. Apoi ridicați focul și fierbeți rapid, amestecând frecvent, până când sosul se reduce și se îngroașă suficient pentru a acoperi frumos o lingură. Condimente corecte. Ar trebui să aveți 2 până la 2 căni.
Amestecați gălbenușurile de ou și smântâna în vasul de amestecare cu un bici de sârmă. Continuați să bateți și adăugați sosul fierbinte cu linguri mici până când a intrat aproximativ o ceașcă. Bateți restul de sos într-un jet subțire.
Turnați sosul înapoi în caserolă sau într-o cratiță emailată sau din oțel inoxidabil (nu folosiți aluminiu). Se pune la foc moderat și, amestecând continuu, se ajunge pe tot fundul și părțile laterale ale caserolei, până când sosul fierbe. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând.
Condimentați corect, adăugând picături de suc de lămâie după gust și un vârf de nucșoară. Se strecoară sosul printr-o sită fină.Adunarea finală
Aranjați puiul și garnitura de ceapă și ciuperci în caserolă.
Se toarnă sosul peste el.
Cu excepția reîncălzirii și a untului final al sosului, vasul este acum gata și poate aștepta la nesfârșit. Pentru a preveni formarea unei piele peste sos, puneți peste el o peliculă de smântână, stoc sau lapte. Pune-l deoparte neacoperit.Reîncălzirea și servirea
Puneți caserola la foc moderat și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți foarte încet timp de 5 minute, sau până când puiul este fierbinte, ungându-l frecvent cu sosul.
Pe foc și chiar înainte de servire, înclinați caserola, adăugați unt de îmbogățire și ungeți puiul cu sosul până când untul s-a absorbit în el.
Serviți puiul din caserolă; sau aranjați-l cu ceapa și ciupercile pe un platou fierbinte, înconjurat cu orez sau tăiței și acoperit cu sos. Decorați cu crenguțe de pătrunjel proaspăt.
Variațiifricasse De Poulet a lIndienne (sos Curry)1 până la 2 Tb pudră de curry parfumată
După ce puiul a avut întoarcerea preliminară de 5 minute în unt, amestecați pudra de curry. Acoperiți și continuați cu perioada de gătit la minut. Apoi continuați cu rețeta.Fricasse de Poulet au Paprika (sos de Paprika)
1 Tb boia de ardei cu miros proaspăt și parfumat (Tb mai multă boia de ardei, dacă este necesar)
După ce puiul a avut întoarcerea preliminară de 5 minute în unt, amestecați ardeiul. Acoperiți și continuați cu perioada de gătit la minut. Apoi continuați cu rețeta. După ce ați terminat sosul, amestecați mai multă boia dacă sosul are nevoie de culoare. Ar trebui să fie un roz cremos.Fricasse De Poulet a Lestragon (sos de tarhon)
4 sau 5 crengute tarhon proaspăt sau 2 lingurițe tarhon uscat
2 Tb tarhon proaspăt tocat sau pătrunjel
Adăugați tarhonul în vin și stocul pentru fierberea puiului. Amestecați tarhonul proaspăt sau pătrunjelul în sosul finit.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;