Franceză într-un Flash (Clasic): Vanilie Crema de zahar ars
Franceză într-o clipă (clasic): Vanilla Bean Cr Aproxormme br aprox.l. ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 426 calorii, 4G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, zahăr granulat, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, și Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Adăugați smântână grea, semințe de fasole de vanilie și păstăi în cratița mică.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând frecvent până se formează mici bule în jurul părților laterale ale cremei din oală.
Combinați gălbenușurile de ou și 1/3 cană de zahăr într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu accesoriu pentru tel.
Bateti la viteza medie până la galben pal și gălbenușuri cad de măturică în panglici, aproximativ 2 minute, răzuire castron după cum este necesar. Cu mixer care rulează pe viteză medie-mică, se adaugă încet amestecul de smântână fierbinte.
Bateți până se combină bine.
Așezați un prosop de bucătărie pliat (sau câteva prosoape de hârtie) pe fundul unei tigaie sau a unui vas de copt din sticlă suficient de mare pentru a ține șase ramekine de 6 uncii.
Așezați ramekins deasupra prosopului și a bazei de cremă ladel uniform între ele.
Scoateți un ramekin și turnați cu grijă apă fierbinte în vasul de copt până când ajunge la 1/2 în sus pe laturile ramekinelor. Înlocuiți ramekin lipsă.
Coaceți până când crema este setată, dar încă se agită în centru, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei fără a scoate ramekins din Baia de apă. Odată răcit, acoperiți ramekins în plastic și dați-l la frigider până când este setat, la elast 4 ore și până peste noapte.
Pentru a servi, presărați fiecare ramekin cu 1 linguriță de zahăr. Se rumeneste cu lanterna de bucatarie si se serveste imediat.